Горбунов про повернення Потапа до України: Я б на його місці приїхав раніше

Горбунов про Потапа: Звинувачувати Олексія я не буду, бо війна штука, на яку кожен реагує по-своєму
Фото: gorbunovyuriy / Instagram
Український ведучий Юрій Горбунов в інтерв'ю, яке 28 вересня вийшло на YouTube-каналі "Розмова", сказав, що на місці свого кума, українського артиста Потапа (Олексія Потапенка) повернувся б до України з-за кордону раніше, ніж це зробив він.

"Я б на його місці приїхав раніше, він приїхав пізніше. Але звинувачувати когось, зокрема Олексія, я не буду, бо війна – це штука, на яку кожен реагує по-своєму. Говорити: "Ой, цей поганий, він не пішов на фронт, а цей поганий, тому що він за кордоном", – головне, щоб люди всіма можливими методами, кожен на своєму фронті, наближали перемогу", – наголосив ведучий.

Горбунов зізнався, що обговорював із Потапом його відсутність в Україні у перші сім місяців війни.

Контекст:

За п'ять днів до війни Потап разом із дружиною, українською співачкою Настею Каменських виїхав до Іспанії.

17 серпня співачка повідомила, що повернулася до України. Каменських не коментувала місце перебування чоловіка, а на публічних заходах в Україні з'являлася сама. Наприкінці серпня дружина Потапа зізналася, що її чоловік залишається за кордоном.

12 вересня стало відомо, що 2 жовтня відбудеться прем'єра нових епізодів шоу "Голос країни" за участю Потапа. Проєкт транслює телеканал "ТЕТ". Потап повідомив про своє повернення до України 15 вересня в ефірі каналу "1+1".