Потап, який повернувся з Іспанії до України, показав свою поїздку до волонтерської організації

Потап: Неймовірні історії людяності та підтримки наших волонтерів не можуть не вражати і не давати надію на перемогу та відродження України
Фото: realpotap / Instagram
Український співак і продюсер Потап 25 вересня в Instagram опублікував ролик, знятий на місці роботи добровольчого будівельного батальйону "Добробат" в Ірпені.

"Неймовірні історії людяності та підтримки наших волонтерів не можуть не вражати і не давати надію на перемогу та відродження України. Ущент розбита хата двома прильотами рашистських ракет, сім'я, яка про це дізналася з ірпінських Telegram-каналів – це наша страшна реальність. Але є люди, які просто приходять на допомогу, тому що вони – люди, тому що вони – українці!" – написав Потап.

Він зазначив, що волонтери приїхали з різних куточків України, не знаючи, до кого вони їдуть, де ночуватимуть, звідки взяти будматеріали, але не змогли стояти осторонь чужого лиха.

"І в цьому вся суть нашої України! Знайшлися будматеріали, знайшлися люди, які допомогли з розміщенням, знайшлися гроші й навіть артисти, які підтримують дух волонтерства! Магнітуда любові до своєї землі, культури і людей така сильна, що я впевнений, що сім'я Олександра дуже скоро зайде у свою оновлену хату!" – написав він.

Потап наголосив, що таких історій у "Добробаті" сотні по всій Україні.

"Хочу звернути увагу керівників нашої держави на цей неймовірно потужний проєкт, тому що кількість відновлених будівель рахується вже сотнями, а сам рух підтримують уже тисячі українців", – додав репер.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Oleksii Potapenko (@realpotap)

Війна Росії проти України. Головне (оновлюється)

Контекст:

За п'ять днів до війни Потап разом із дружиною, українською співачкою Настею Каменських виїхав до Іспанії.

17 серпня співачка повідомила, що повернулася до України. Каменських не коментувала місцеперебування чоловіка, а на публічних заходах в Україні з'являлася сама. Наприкінці серпня дружина Потапа зізналася, що її чоловік залишається за кордоном.

12 вересня стало відомо, що 2 жовтня відбудеться прем'єра нових епізодів шоу "Голос країни" за участю Потапа. Проєкт транслює телеканал ТЕТ. Потап повідомив про повернення до України 15 вересня в ефірі каналу "1+1".