Герой нового сезону шоу "Холостяк" ветеран Терен розповів, як відреагує, якщо його кохана матиме дітей від попередніх стосунків

28-річній Терен пожартував, що головне, щоб діти його коханої не були старшими за нього
Фото: holostyakstb / Instagram

Головний герой 13-го сезону шоу "Холостяк" на СТБ, український письменник, ветеран російсько-української війни, блогер і громадський діяч Олександр Будько (Терен) не проти, якщо в його майбутньої обраниці будуть діти від попередніх стосунків. Про це він заявив 19 червня в коментарі журналістам проєкту, його відповідь опублікували на сторінці СТБ в Instagram.

"Я завжди мріяв про велику родину. Тому, якщо я закохаюся в жінку, в якої вже є діти, я готовий стати люблячим батьком", – написав він.

28-річний Терен пожартував, що головне при цьому, щоб діти його коханої не були старшими за нього.

Фото: holostyakstb / Instagram

Контекст:

До повномасштабної війни Терен працював баристою в Києві. У перші дні повномасштабного вторгнення країни-агресора РФ в Україну добровольцем приєднався до батальйону "Карпатська Січ". У травні 2022-го під час боїв у Харківській області дістав тяжке поранення та втратив обидві ноги. Після протезування й реабілітації у США запустив YouTube-проєкт "Відвал ніг, або All інклюзив", у якому досліджує українські міста на безбар'єрність.

Прем'єра першого сезону шоу "Холостяк" на СТБ відбулася в березні 2011 року. За сценарієм головний герой шоу ходить на побачення з дівчатами, після чого одна з них вибуває із проєкту. У фіналі герою потрібно обрати одну з двох претенденток на його серце, які залишилися. Проєкт є адаптацією американського шоу The Bachelor.

14 травня стало відомо, що він підписав контракт із телеканалом і зніматиметься в новому сезоні проєкту. Зйомки шоу стартують восени.