Хіменес-Браво: У східного сусіда День Конституції – як день лопуха – призначення однакове

Хіменес-Браво: Чорний мішок – то максимум, що росіянам пропонує держава
Фото: hectorjimenezbravo / Instagram
Український телеведучий колумбійського походження, суддя проєкту "МайстерШеф" на СТБ, ресторатор Ектор Хіменес-Браво 28 червня, у День Конституції України, на своїй сторінці в Instagram висловився про відмінність українців від росіян.

"Для нас цей день призначений для гордості за свою країну. Зараз такий день – кожен. Кожен день ми боремося за свою свободу, за своє право жити вільно і впевнено йдемо до перемоги. У східного сусіда День Конституції – як день лопуха – призначення однакове. У них "право людини" – невідоме словосполучення. Чорний мішок – то максимум, що за твоє життя пропонує держава. Ми ніколи не зрозуміємо одне одного. І не треба", – зазначив він.

Хіменес-Браво зазначив, що під час війни День Конституції не є вихідним, але українці мають привід для гордості.

"Я вітаю всіх із Днем Конституції. Зовсім скоро цей день буде вихідним і жителі Луганська, Донецька, Маріуполя, Херсона та Криму будуть святкувати його разом із нами. Слава Україні!" – написав він.

Війна Росії проти України. Головне (оновлюється)

Контекст:

Хіменес-Браво народився у Колумбії. 2011 року продюсери каналу СТБ запросили колумбійського шеф-кухаря зайняти місце судді на проєкті "МайстерШеф".

11 березня Хіменес-Браво повідомляв, що перервав відпустку в Колумбії та прилетів до Варшави (Польща), щоб допомагати українським біженцям, які покинули країну після нападу Росії. На початку квітня телеведучий приїхав до України.

Хіменес-Браво має українське громадянство. Він набув його у травні 2021 року.