"Глядач потребує музики, під яку можна лікувати рани". Макс Барських презентував новий трек з майбутнього альбому. Аудіо

Макс Барських: Для роботи над створенням цього альбому я відклав написання своєї англомовної платівки
Фото надала команда Макса Барських

Український співак Макс Барських 1 вересня на своєму каналі в YouTube презентував нову композицію під назвою "Не плач". Це четверта пісня з восьмого альбому артиста "Зорепади", прем'єру якого запланували на 8 вересня.

"Задля роботи над створенням цього альбому я відклав написання своєї англомовної платівки. Це рішення я прийняв під час туру містами України. Я відчув, наскільки сильно мій глядач потребує справжньої танцювальної музики, під яку можна як лікувати рани, так і випустити пару,  скинути стрес і біль", – прокоментував прем'єру нової пісні Макс Барських.

Його слова наведено у пресрелізі, наданому інтернет-виданню "ГОРДОН" командою артиста.

Контекст:

Макс Барських (справжнє ім'я – Микола Бортник) народився в Херсоні у 1990 році.

До нападу РФ на Україну співак будував кар'єру, зокрема, в Росії. Після вторгнення співак засудив агресію РФ і відмовився повертати росіянам гроші за квитки на свої концерти, які запланували в РФ, але скасували після нападу Росії на Україну. Гроші передав на гуманітарну допомогу Україні.

Співак також заборонив будь-яке використання своєї музики в РФ.

9 червня 2023 року артист презентував свою російськомовну пісню "Тумани" українською мовою, але зазначив, що його поки не все влаштовує в новому тексті.