"Я давно не закохувалася, і просто так за бажанням пісі цього не станеться". 39-річна Водонаєва висловилася про особисте життя

Водонаєва: Покохати я можу лише міць
Фото: alenavodonaeva / Instagram
Російська телеведуча та модель Альона Водонаєва 23 грудня, відповідаючи на запитання підписників в Instagram Stories, прокоментувала своє особисте життя.

"Бажаємо у Новий рік закохатися", – написали двічі розлученій знаменитості її шанувальники.

"Щоб я закохалася, чоловік має багато чого собою становити. Я вже давно не закохувалася, і просто так за бажанням пісі та наказом душі цього не станеться. Це неможливо. Спілкування, флірт – так. Але покохати я можу лише міць", – заявила 39-річна Водонаєва.

Скріншот: alenavodonaeva / Instagram

Контекст:

Водонаєва народилася 1982 року в Тюмені. Закінчила філологічний факультет Тюменського державного університету за фахом журналіст. Працювала на телебаченні в Тюмені, 2004 року переїхала до Москви для участі в реаліті-шоу "Дом-2".

Майже за три роки покинула телепроєкт. Після "Дома-2" була ведучою на кількох російських каналах, зокрема на РЕН ТВ, "Перец", "MTV Россия". Брала участь у кількох телевізійних шоу, зокрема у "Танцах со звездами".

Водонаєва була заміжньою двічі. Ведуча виховує сина Богдана (2010), батьком якого є її перший чоловік, бізнесмен Олексій Малакеєв.