"Я його не вб'ю, але хоч налякаю". Фаліон заявила, що її виживають із дому

Фаліон: Послухайте, ну якби сама не була учасником цієї історії, то не повірила б, що дятел вибрав мою хату, щоб зробити собі дупло
Фото: nataliafalion / Instagram

Українська співачка Наталія Фаліон 26 липня в YouTube заявила, що її виживають із дому. За словами артистки, ідеться про дятла, який вирішив зробити в її будинку дупло.

Співачка повідомила, що має намір боротися з птахом за допомогою пневматичної рушниці.

"Це просто жесть, що мені той дятел робить, – обурилася вона. – Слухайте, виживає з хати! Ні, я його не вб'ю, але хоч налякаю. Робить собі дупло в мене в хаті. Ви могли собі таке уявити? 100 хат у селі, ні в кого такого немає, а в моїй хаті дятел вирішив зробити собі дупло і не одне. Таке враження, що всі дятли, які є в окрузі, тепер мають жити в мене у стіні".

За словами співачки, вона не одразу зрозуміла, що дятли мають намір зробити в її будинку свої дупла, але їй підказала сестра, яка залишилася ночувати й поскаржилася, що під ранок хтось стукає у стіну.

Фаліон зазначила, що планує заліпити дупла, а поки хоче відлякати птаха за допомогою пневматичної зброї.

"Послухайте, ну якби сама не була учасником цієї історії, то не повірила б, що дятел вибрав мою хату, щоб зробити собі дупло", – додала вона.

Контекст:

Гурт "Лісапетний батальйон" став відомим 2013 року після участі в шоу "Х-фактор" на СТБ. Фаліон веде свій блог у YouTube, розповідаючи про своє життя. На її сторінку підписалося 156 тис. фоловерів.