Данилко в Юрмалі вперше з'явився з непокритою головою і показав свою зачіску, а Білоконь налякала Пугачову. Відео, фото

Данилко: Я візьму й зніму ось цю зірку, щоб усі загадали одне бажання – щоб закінчилася війна
Фото: nemiliaf / Instagram

Українська співачка Вєрка Сердючка, в образі якої виступає український шоумен Андрій Данилко, виступила 26 липня на відкритті міжнародного пісенного фестивалю в Юрмалі Laima Rendezvous Jurmala 24, організованого латвійською співачкою Лаймою Вайкуле. Фрагменти її виступу розтиражували в мережі, а також опублікували на сторінці фестивалю в Instagram.

Співачка разом зі своєю мамою, роль якої виконує актриса Інна Білоконь, з'явилися на сцені в костюмах уболівальниць. Балет Сердючки з'явився на сцені у футболках з антивоєнними гаслами.

Сердючка виконала пісні Swedish Lullaby, "Є пропозиція", Russia Goodbay.

Артистка також виконала пісню латиською мовою і привіталася з російською співачкою Аллою Пугачовою, яка перебувала в залі.

Під час виступу Данилко в образі Сердючки зняв на сцені головний убір у вигляді зірки, без якого ніколи не з'являється на публіці.

"Алло Борисівно, я візьму і зніму ось цю зірку при вас тут і щоб усі загадали бажання, одне бажання – щоб закінчилася війна", – сказав він під оплески публіки.

Після цього Данилко прикрив рукою голову з короткою стрижкою й побіг за лаштунки.

Під час виступу мати Сердючки спустилася зі сцени до зали, щоб вручити квіти Пугачовій. Раптова поява Білоконь, яка з'явилася зі спини, спершу налякала Пугачову, але, впізнавши актрису, співачка розсміялася.

Контекст:

Відкриття фестивалю в Юрмалі Laima Rendezvous Jurmala 24 відбулося 26 липня. У перший день на сцені, окрім Сердючки, виступили українські артисти Анна Буткевич, Настя Каменських та інші. Закриття фестивалю відбулося 28 липня.