"Я люблю динаміку, щоб качало". Дьомін висловився про перший концерт Kola в київському Палаці спорту

Дьомін: На початку було видно, що Настя хвилювалася
Фото: slavademin_official / Instagram

Український ведучий Слава Дьомін 20 жовтня в Telegram висловився про перший концерт української співачки Kola (Анастасії Прудіус) у київському Палаці спорту.

"Учора Настя зібрала свій перший Палац спорту. Я впевнений, що це лише початок для цієї дівчини. Це був наче підсумок тих багатьох років пробивання шоу-бізнесового льоду, коли в тебе не вірять, твої пісні нікому не потрібні. І це той випадок, коли ця артистка стала популярною лише після початку повномасштабного вторгнення, – написав він. – До цього вона співала на беквокалах десь позаду великих і відомих. А вчора ці великі й відомі прийшли на її сольник у Палаці спорту – у найбільшому концертному майданчику України, і співали більшість її пісень".

За словами ведучого, він помітив, що артистка на початку виступу хвилювалася.

"На початку було видно, що Настя хвилювалася. Та й вона сама цього не приховувала. А знаючи, яка вона емоційна, я здивувався, як вона тримає себе в руках, – зазначив він. – Єдине, мені здалися підводки між піснями трохи довгими, бо я люблю динаміку в концертах, щоб качало і не зупиняло від першої до останньої пісні. Але в деяких моментах стендап від Насті усміхав. А ще прикольно було спостерігати за тими, хто ще три роки [тому] не вірив у цю дівчину".

Дьомін зізнався, що спочатку не вірив у сольну кар'єру співачки Kola.

"Але вона змогла. Працею, щирістю, сльозами і великим бажанням", – резюмував він.

Контекст:

Kola народилася в Харкові. 2016 року була учасницею шоу "Голос країни" на каналі "1+1". Її тренером став український співак і продюсер Потап (Олексій Потапенко). Артистка покинула проєкт на етапі нокаутів.

Того самого року вона виступала на сцені російського конкурсу "Нова хвиля", посівши дев'яте місце. Після повномасштабного вторгнення РФ в Україну співачка неодноразово заявляла, що шкодує про свій виступ на "Новій хвилі".

Найвідоміша пісня з репертуару співачки – "Чи разом?"

19 жовтня 2024 року співачка в день свого 32-річчя виступила з першим концертом у Палаці спорту. Концерт відвідало багато українських артистів, політиків та інших знаменитостей.