"Я молодий". Бобул назвав вік, на який почувається

Бобул: Заспиртувалися ми вчасно
Фото: Іво Бобул / Facebook

71-річний український співак Іво Бобул в інтерв'ю програмі ЖВЛ на телеканалі "1+1" 17 червня зізнався, що почувається молодим і не збирається робити штучне омолодження.

"Я молодий. 22 роки. Ну, хай буде 32... Як я завжди кажу, заспиртувалися ми вчасно", – сказав Бобул.

За словами співака, він не робив і не має наміру робити "уколи краси".

"Я такий, як є. Прийміть мене, любіть мене таким, як є. Усі брати мої виглядають нормально, слава богу, батьки й Господь Бог дав щось таке, що тримає нас у формі", – заявив виконавець.

Контекст:

Бобул народився 1953 року в селі Порубне (зараз – Тереблече) Чернівецької області. 1980 року він вийшов на професійну сцену у складі Чернівецької філармонії "Черемош". Тривалий час працював у Тернопільській філармонії. Із 1990 року він став популярним на всеукраїнському рівні. 1991-го Бобул повернувся до Чернівців і почав співати в дуеті з Лілією Сандулесою.

На початку 1998 року йому надали звання народного артиста України. Зараз він викладає в Київській академії естрадно-циркового мистецтва.

Артист одружений учетверте. Разом із дружиною Наталією виховує сина Данила, хрещеним батьком якого є другий президент України Леонід Кучма. Дружина молодша за 70-річного Бобула на 12 років.