"Я пишаюся засновниками й кінцевими бенефіціарами". Притула відповів, чиїм політичним проєктом він є

Ми живемо у світі, коли люди дозволяють собі інформаційно харчуватися зі сміттєвих бачків
Фото: Сергій Притула / Facebook

Колишній український ведучий, а зараз волонтер Сергій Притула в інтерв'ю, яке 7 серпня опубліковано на YouTube-каналі "Радіо Байрактар", відповів на запитання, чиїм політичним проєктом він є.

"Поговорюють, що Сергій Притула – це політичний проєкт. У мене питання – чий це проєкт?" – запитав у Притули ведучий.

"Сергій Притула – це успішний проєкт Валентини Василівни Притули й Дмитра Григоровича Притули вже 43 роки як. Я пишаюся фаундерами цього проєкту, засновниками й кінцевими бенефіціарами", – відповів він.

Притула згадав, як п'ять років тому його називали одночасно людиною експрезидента України Петра Порошенка й українського бізнесмена Ігоря Коломойського, а також асоціювали з ексрегіоналом Віталієм Хомутинніком.

"А щодо якихось там політичних проєктів – а що, хтось займається зараз політикою? Я пам'ятаю, у 2019 році ті, хто був за Петра Олексійовича, казали, що я проєкт Коломойського. Ті, хто були за Володимира Олександровича [Зеленського], казали, що я проєкт Порошенка. Потім і ті, і ті чомусь вирішили, що я проєкт Хомутинніка, бо його дружина і моя дружина – рідні сестри", – розповів він.

Притула додав, що просив хейтерів показати докази фінансових відносин із цими людьми, але не дістав жодної конкретної відповіді.

"Ми живемо у світі, коли люди, які не їдять харчі зі сміттєвого бака, дозволяють собі інформаційно харчуватися зі сміттєвих бачків, бо там сенсації, там розносяться "зради", – наголосив він.

Контекст:

Притула в минулому – телеведучий, актор, стендап-комік, автор і співпродюсер скетч-шоу "Файна Юкрайна", ексведучий ранкового шоу "Підйом", талант-шоу "Україна сльозам не вірить" на "Новому каналі" та інших розважальних програм.

Є активістом волонтерського руху, який допомагає українським військовослужбовцям.

Фонд Сергія Притули – українська благодійна організація, яка спеціалізується на допомозі силам оборони України й постраждалим від російсько-української війни. Його заснували 2020 року.

З початку повномасштабного вторгнення фонд регулярно збирає кошти на закупівлю техніки для ЗСУ.