"Я сказала: "Якщо тобі треба пожити одному, я "за". 48-річна Наташа Корольова заявила про зміни у сімейному житті

Корольова про 19-річного сина: Я відпускаю його без тривоги
Фото: koroleva__star / Instagram
Російська співачка Наташа Корольова 7 лютого в інтерв'ю російському виданню "Собеседник" заявила, що її 19-річний син Архип має намір з'їхати з її будинку і жити на орендованій квартирі.

"Архип планує винаймати квартиру, щоб піти на самостійні хліби. Звичайно, я йому дам суму на завдаток. Тому що зняти квартиру в Москві це зараз задоволення дороге. Може, нам треба було й раніше роз'їхатися. Ми з Архипом говорили на цю тему. Я йому сказала: "Якщо тобі треба пожити одному на своїй території, а не у батьківському будинку, то я тільки "за". Він нічого не говорив. Але, мабуть, зараз настав час, він дозрів. Я відпускаю його без тривоги. За це треба сказати "дякую" татові, нашій няні, яка з ним з двох років, мені, бабусям. Ми всі вклали в нього правильні життєві цінності", – заявила 48-річна артистка.

Корольова зазначила, що син заробляє репетиторством – він викладає уроки японської мови за 5 тис. руб. (приблизно 1,8 тис. грн) за заняття.

Контекст:

Архип Глушко (2002) – єдиний син Наташі Корольової (справжнє прізвище – Поривай). Його батько – чоловік артистки Сергій Глушко, відомий як стриптизер Тарзан. Пара зареєструвала шлюб після народження сина, у серпні 2003 року.

Восени 2021 року співачка розповідала, що син зі своєю нареченою живе у їхньому будинку.