"Я влаштував її у школу, куди було важко потрапити. Саме там вони познайомилися". Джеджула висловився про свою колишню падчерку – дружину Забарного

Ілля та Ангеліна Забарні живуть у Великобританії
Фото: illiazabarnyi / Instagram

Український ведучий Андрій Джеджула в інтерв'ю, яке 21 червня опублікували на сайті Oboz.ua, прокоментував стосунки зі своєю колишньою падчеркою Ангеліною – старшою дочкою його ексдружини Юлії Леус від попередніх стосунків.

"Зі старшою донькою Юлії, яка стала дружиною колишнього динамівця, захисника збірної України Іллі Забарного, спілкуєтеся?" – запитали у ведучого.

"Ні, жодним чином. Свого часу вони з мамою жили на Солом'янці, вона ходила там до школи. А потім я влаштував її у школу, куди дуже важко потрапити, але вона розташовувалася прямо біля будинку, де ми вже жили разом. Ангеліна на мене дуже ображалася, мовляв, там залишилися всі її друзі. Але саме в цій школі вона познайомилася з Іллею Забарним. Вони з 15 чи 16 років почали зустрічатися", – відповів Джеджула.

У цьому самому інтерв'ю він заявив, що із самою Леус у нього немає практично жодних стосунків.

"Переписуємося суто офіційно", – сказав він.

Ведучий зазначив, що хотів би брати участь у вихованні їхньої спільної доньки Аделіни, яка разом із матір'ю живе в Польщі.

Контекст:

Забарний почав зустрічатися з колишньою падчеркою Джеджули 2018 року. Футболіст освідчився своїй дівчині восени 2022 року. 5 червня 2023 року вони одружилися.

У липні 2023 року дружина Забарного повідомила, що стала дипломованим філологом, закінчивши Київський національний університет імені Тараса Шевченка.

Після того як Забарний підписав контракт із британським клубом "Борнмут" до літа 2028 року, подружжя переїхало жити у Великобританію. У середині листопада Міністерство молоді та спорту України занесло Забарного до списку спортсменів, які порушили взяті на себе зобов'язання й не повернулися до України в установлені терміни, після розголосу у ЗМІ видалили його.