"Я взагалі не очікувала пропозиції руки і серця після трьох місяців стосунків". Каратистка Терлюга після весілля розповіла про свого обранця

Терлюга і Зарецький одружилися 22 вересня
Фото: vova_zaretskiy / Instagram
Українська каратистка, срібна призерка Олімпійських ігор 2020 року Анжеліка Терлюга була знайома зі своїм чоловіком, українським тренером і майстром спорту міжнародного класу з карате Володимиром Зарецьким із дитинства. Про це вона розповіла 24 вересня в Instagram.

и б змогли повірити, що люди, які ніколи близько не спілкувалися від самого дитинства, у підсумку одружуються? Таке буває тільки у фільмах", – написала спортсменка.

За словами Терлюги, її чоловік протягом 15 років симпатизував їй, але боявся зізнатися в цьому.

"Після довгого обговорення ми сказали одне одному: "Спробуймо", і досі я не пошкодувала про це ні на секунду. З того самого дня я була оточена турботою, щирими емоціями й несподіваними почуттями. А найцікавіше, що я взагалі не очікувала такого кроку, як пропозиція руки і серця, після трьох місяців стосунків. Може, ви і будете говорити, що це просто неможливо, але якщо подумати, то ця людина знає мене з дитинства, бачила мене в усіх настроях і станах. І як із такими залицяннями і підтримкою не відповісти взаємністю?" – розповіла 29-річна Терлюга.

Вона зазначила, що 26 вересня стане для їхньої пари "тим днем, який вони запам'ятають надовго", але не уточнила, що саме має відбутися.

Контекст:

15 квітня Терлюга повідомила про заручини. 13 вересня, розповідаючи про майбутнє весілля, спортсменка заявила, що купила для заходу сукню, підкресливши, що в неї не було багато часу для вибору. 22 вересня каратистка розповіла, що вийшла заміж. На весіллі вона була в білому штанному костюмі й топі.