Jerry Heil заспівала в Києві біля трансформатора, який знищили росіяни на одній із ТЕС ДТЕК. Відео

У середині вересня на Контрактовій площі у Києві відкрили інсталяцію "Битва за світло"
Фото: dtek.ua / Instagram

Українська співачка Jerry Heil заспівала в центрі Києва біля зруйнованого росіянами електротрансформатора однієї з теплоелектростанцій (ТЕС) ДТЕК. Співачка виступила, щоб привернути увагу до постійних обстрілів енергосистеми російськими окупантами. Запис її виступу опублікували 30 вересня в Instagram.

Артистка наживо виконала свій хіт "Мрія".

"Для мене це символічно – росіяни намагаються зруйнувати українське щастя, але щодня наші енергетики й усі українці ведуть битву за світло. Ми не спимо вже котру ніч, та незламних не зламати", – написала Jerry Heil в Іnstagram.

Як зазначають у пресрелізі, своїм перфомансом співачка хоче привернути увагу українців до роботи енергетиків, які попри постійні обстріли й атаки на енергосистему, й надалі забезпечують людей світлом.

Контекст:

У середині вересня на Контрактовій площі в Києві відкрили інсталяцію "Битва за світло". Там поставили трансформатор, який згорів після російського ракетного обстрілу в березні 2024 року однієї із теплоелектростанцій ДТЕК. Тепер кияни й гості столиці можуть наживо побачити, який вигляд має обладнання українських ТЕС після російських атак.