Каменських уперше прокоментувала чутки про розлучення з Потапом після заяви його експідопічної про те, що репер схиляв її до інтиму

Потап і Каменських живуть у шлюбі з 2019 року
Фото: potapynastya / Instagram

Українська співачка Настя Каменських 7 квітня взяла участь у благодійному концерті. Про це вона повідомила в Instagram. Під час виступу артистка поспілкувалася із шанувальниками, відповівши на їхні запитання. Відповідне відео опубліковано на одній із фан-сторінок артистки.

Вона, зокрема, прокоментувала чутки про розлучення із чоловіком, українським репером Потапом (Олексієм Потапенком), які з'явилися після того, як українська співачка Gip C заявила, що він схиляв її до інтиму в обмін на кар'єру в шоу-бізнесі.

"Я не розлучаюся із чоловіком. У мене все добре", – заявила Каменських. Заяву Gip C співачка коментувати не стала.

Скріншот: koxannyaa / Instagram

На запитання, де зараз перебуває Потап і чому вони на цьому заході не разом, Каменських пожартувала, порадивши шанувальникам самим зателефонувати або написати артисту, щоб дізнатися про це.

"Ми ж не близнюки, щоб скрізь ходити разом", – сказала артистка.

Скріншот: koxannyaa / Instagram

Контекст:

Потап і Каменських живуть у шлюбі з 2019 року. Чутки про розлучення пари з'явилися у 2022 році, після того, як артисти повернулися до України й перестали разом з'являтися на публіці. Ані Каменських, ані Потап не реагували на запитання шанувальників.

У березні 2023 року Gip C заявила, що під час роботи у групі Потап схиляв її до інтиму в обмін на кар'єру в шоу-бізнесі. Заява пролунала за два дні до прем'єри її нового треку, у якому також згадано Потапа та його дружину. Пісню артистка записала російською мовою.

Незабаром після цього з'явилися чутки про нібито розлучення Каменських і Потапа. Ініціатором чуток став український блогер Богдан Беспалов. 30 березня він записав ролик, у якому, посилаючись на нібито інформацію, одержану від людей з оточення артистів, заявив, що пара розлучається.

31 березня Потап спростував слова блогера. Водночас слова своєї колишньої підопічної він ані спростовувати, ані підтверджувати не став.

Каменських на тлі скандалу заявила, що втратила голос.

Gip C народилася у Маріуполі. У минулому була учасницею українського гурту NZK, який продюсував Потап. Тоді вона виступала під псевдонімом Женя Горда (справжнє прізвище співачки – Горбань).

У 2019 році гурт брав участь у шоу "Х-фактор" на СТБ із піснею " На Даху Я", текст якої написав Потап. Колектив тоді здобув чотири "так" від суддів і пройшов далі.

Наразі Євгенія Горбань живе у США і будує кар'єру під псевдонімом Gip C.