Каменських розповіла, як дихати, щоб упоратися з тривогою. Співачка розсекретила й інші методи

Каменських: Бережіть себе і своїх близьких
Фото: kamenskux / Instagram

Українська співачка Настя Каменських 27 серпня в Instagram розповіла, як легше пережити складні періоди в житті.

"У такі важкі періоди, як зараз, особливо важливо знайти способи підтримати свій емоційний стан і не дозволити тривозі захопити нас. Підготувала для вас кілька порад, які допомагають мені боротися з тривожністю", – написала Каменських.

Співачка зізналася, що робить прості дихальні вправи.

"Повільно вдихаю на чотири секунди, затримую дихання на чотири секунди, а потім видихаю повільно на шість секунд", – описала вона цей метод.

Співачка зізналася, що у складні моменти зосереджується на тому, що може контролювати.

"Коли здається, що все виходить з-під контролю, я концентрую увагу на приготуванні їжі чи заняттях вокалом. Це може бути будь-яка дрібниця, яку ви можете контролювати", – уточнила вона.

Каменських наголосила на важливості зв'язку з близькими, оскільки їхня підтримка допомагає знизити тривогу й почуватися захищеною.

Співачка у складні періоди гуляє на свіжому повітрі й займається спортом, а також обмежує споживання новин.

"Ми всі проходимо через ці випробування разом. Важливо підтримувати один одного й пам'ятати, що ми сильніші, ніж здається. Бережіть себе і своїх близьких", – додала вона.

Фото: kamenskux / Instagram

Контекст:

З 2006-го до 2017 року Каменських виступала у складі дуету "Потап і Настя" разом із Потапом. Наприкінці 2017 року вони повідомили про припинення діяльності групи. Того самого року співачка розпочала сольну кар'єру під псевдонімом NK. 23 травня 2019 року Потап і Каменських одружилися.

Після повномасштабного вторгнення країни-агресора РФ в Україну Каменських заявила, що має намір будувати кар'єру співачки за кордоном.