Каньє Вест вшанував пам'ять Вірджила Абло в компанії Кім Кардаш’ян та дочки Норт

Каньє Вест і Кім Кардашян прийшли вшанувати пам'ять померлого від раку друга-дизайнера

Фото: ЕРА

Американський репер Каньє Вест та американська модель Кім Кардаш’ян, які наразі перебувають у процесі розлучення, возз'єдналися, щоб разом відвідати показ останньої колекції чоловічого одягу Louis Vuitton, створеної дизайнером та давнім другом пари Вірджилом Абло. Про це 30 листопада повідомив американський таблоїд Page Six.

Абло, який помер від раку 28 листопада, працював креативним директором дизайнерського агентства Веста Donda, був автором обкладинок альбомів репера My Beautiful Dark Twisted Fantasy та Yeezus. На заручинах Веста та Кардашян у Сан-Франциско дизайнер був діджеєм, а на весіллі пари він був шафером Веста.

У публікації зазначено, що на показі репер із дружиною та восьмирічною донькою Норт сиділи в першому ряду. Шоу проводили на стадіоні Miami Marine Stadium у Маямі.

1 грудня фото з Вестом, Кардашян та їхньою дочкою на показі Louis Vuitton опублікував на своїй сторінці у Instagram фешн-фотограф Жульєн Да Коста.

Контекст:

Вест та Кардашян оформили шлюб 24 травня 2014 року. У пари четверо дітей: Норт (2013), Сейнт (2015), Чикаго (2018), Псалм (2019). Чикаго та Псалма виношували та народжували сурогатні матері.

На початку січня 2021 року стало відомо, що Кардашян найняла адвоката, який спеціалізується на розлученнях, і більше не носить обручки.