Кардаш'ян найняла адвоката, що спеціалізується на розлученнях – ЗМІ

Кардаш'ян і Вест одружилися 2014 року
Фото: ЕРА
Американська модель Кім Кардаш'ян більше не носить обручки, а новорічні свята зустріла без чоловіка – американського репера Каньє Веста, пише таблоїд Page Six. За інформацією People, Кардаш'ян уже найняла адвоката, який займатиметься розлученням.

Американська модель і світська левиця Кім Кардаш'ян вирішила розлучитися зі своїм чоловіком, репером Каньє Вестом після шести років шлюбу. Про це 5 січня написав таблоїд People із посиланням на інформацію, що надійшла із власних джерел в оточенні пари.

Зазначають, що Кардаш'ян уже найняла адвокатку Лору Вассер, яка спеціалізується на розлученнях. За словами інсайдера, Вест знає про намір дружини і сприймає розлучення як неминуче.

Таблоїд Page Six пише, що Кардаш'ян більше не носить обручки, а новорічні свята провела без чоловіка в гостях у сестри Кортні Кардаш'ян разом із дітьми. Джерело таблоїда зазначає, що рішення про розлучення було для американської моделі "зваженим і обдуманим".

Вест і Кардаш'ян оформили шлюб 24 травня 2014 року. У пари четверо дітей: Норт (2013), Сейнт (2015), Чикаго (2018), Псалм (2019). Чикаго і Псалма виношували й народжували сурогатні матері.

Новина про бажання Кардаш'ян розлучитися з Вестом з'явилася восени 2020 року. Повідомляли, що модель подасть документи на розлучення після того, як 2021 року вийде в ефір останній епізод телевізійного реаліті-шоу з її участю "Сімейство Кардаш'ян".