Khayat презентував "легкий трек" I Will, який "буде диктувати ритм спекотних буднів і мотивувати брати від життя максимум". Аудіо

Khayat: Пісня I Will заморожує період аудіальної доступності і звільняє горизонт для відкриттів, які будуть яскраво відображені в майбутньому альбомі
Фото надала команда артиста

Український співак Khayat 30 травня на своєму каналі в YouTube презентував пісню I Will.

У пресрелізі наголошують, що нова пісня артиста "мотивує людей жити момент тут і зараз та генерувати любов, навіть коли це здається неможливим".

"На порозі літа мені захотілося зробити легкий, зрозумілий і надихаючий трек, який буде ненав'язливо диктувати ритм спекотних буднів і мотивувати людей брати від життя максимум, якими б складними часи не були. Він створений для тих, хто любить залишитися один на один зі своїми думками, насолоджуючись заходом сонця", – сказав він.

Команда артиста зазначає, що ця пісня символізує новий етап у його творчості.

"Для мене дуже важливо бути в потоці й транслювати те, що дарує натхнення. Важливо експериментувати із собою, відкривати себе з різних сторін – це є суть мистецтва, і я можу собі це дозволити. Тому пісня I Will певною мірою заморожує період аудіальної доступності і звільняє горизонт для відкриттів, які будуть яскраво відображені в майбутньому альбомі "Контрасти", – сказав співак.

Прем'єру альбому заплановано на квітень 2025 року.

Контекст:

У січні 2019 року Khayat (справжнє ім'я – Андрій Хаят) став учасником "Голосу країни", обравши тренеркою Тіну Кароль. За підсумками шоу Khayat посів третє місце.

Водночас співак став фіналістом нацвідбору на "Євробачення 2019". У червні того самого року співак презентував перший альбом Khmil.