"Хотів би, щоб нарешті народився хлопчик". ЗМІ розповіли подробиці про новий роман Касселя

Кассель і Баптіста разом уже приблизно рік
Фото: ЕРА

57-річний французький актор Венсан Кассель мріє, щоб його нова обраниця, 27-річна бразильська модель Нара Баптіста народила сина. Про це з посиланням на інформацію, одержану від людей з оточення пари, повідомило 13 вересня друковане французьке видання Here, повідомляють на сайті таблоїда Voici.

Співрозмовник Here заявив, що "цього разу Кассель хотів би, щоб нарешті народився хлопчик", але поки про це рано говорити, оскільки обраниця актора зараз на четвертому місяці вагітності.

На цю інформацію також звернула увагу редакція французького журналу Madame Figaro. Видання зазначило, що зараз майбутні батьки перебувають у Парижі, де Кассель уже познайомився з матір'ю й вітчимом Баптісти. Відомо, що під час знайомства "атмосфера була дуже крута й невимушена". Перед поверненням до Парижа закохані відпочивали на іспанській Ібіці, а згодом у Бразилії.

Контекст:

Кассель і Баптіста перестали приховувати свій роман у вересні 2023 року. Актор старший за свою обраницю на 30 років. 16 вересня Баптіста повідомила, що невдовзі вперше стане матір'ю.

Раніше Кассель був одружений з італійською моделлю Тіною Кунакі. У пари є дочка, яка народилася 2019 року.

Кунакі – друга дружина Касселя. Його першою дружиною була італійська актриса Моніка Белуччі. У шлюбі в подружжя народилося дві доньки.