Христов розповів, хто "трахає йому мізки", з ким у нього "регулярний секс" і ким зараз зайняте його серце

Христов: Я повністю відкритий до відносин, я дуже хочу дітей
Фото: Denis Khrystov / Facebook

40-річний український ведучий і волонтер Денис Христов в інтерв'ю, яке 30 вересня опублікували на YouTube-каналі радіо "Люкс ФМ", зізнався, що хотів би стати батьком і мати сім'ю.

"Ви розповідали, що у вас немає часу на особисте життя. Наразі щось змінилося? Можливо, за цей час з'явилася кохана людина?" – запитала у Христова журналістка Наталія Тур.

"Я дуже хочу, щоб у мене з'явилася кохана людина, але я не допускаю, не підпускаю ніякого кохання. У мене єдине кохання й постійний регулярний секс – це з моїми автівками. Він не закінчується жодного разу. Вони кожного дня, я вибачаюся, трахають мене, мої мізки від і до", – відповів Христов.

За словами волонтера, якщо все ж таки закохається, то нічого не зможе із цим удіяти.

"Ти проти кохання нічого не зробиш. Але моє сердечко – воно просто зайняте всіма бабусями, яких я виводжу. Люблю вас, дорогенькі", – сказав він жартома.

40-річний Христов додав, що хоче стати батьком.

"Я повністю відкритий до відносин, я дуже хочу дітей. Хочу приїхати додому, щоб у мене була родина, а не моя кішка. Я люблю свою кішку, ну як є", – зізнався він.

Контекст:

Христов до повномасштабної війни був ведучим на каналі М1. Після повномасштабного вторгнення країни-агресора РФ в Україну він евакуює населення із прифронтових зон. На своїй сторінці в Instagram (174 тис. підписників) він показує, як вивозить людей із сіл та українських міст, які обстрілюють російські окупанти.

26 вересня 2024 року Христов презентував у Києві документальний фільм "1% війни", у який увійшли зняті ним під час евакуації людей кадри.