Козловський розповів, де зараз служить і що тепер входить до його обов'язків

Козловський: Моя публічність – мій інструмент
Фото: vkozlovsky_music / Instagram

Український співак Віталій Козловський з весни 2024 року служить у 22-й окремій механізованій бригаді. За словами артиста, до його обов'язків входить забезпечення своєї бригади всім необхідним для виконання бойових завдань і патронат сімей побратимів, які загинули, захищаючи Україну на фронті, або зникли безвісти. Про це він повідомив 1 жовтня в Instagram.

"Це сильна бригада: бої за Кліщіївку, Андріївку, Часів Яр. А ще на її плечах дуже ризикована і складна операція. Бригада стала однією з перших, хто увійшов у Курськ[у область], – написав артист. – Багато роботи, багато потреб. Потрібні дрони, пікапи, РЕБ".

Звертаючись до підписників, співак повідомив, що відкриває збір на 1 млн на купівлю FPV-дронів для своєї бригади.

"Моя публічність – це наразі мій інструмент, – написав артист. – Ці дрони – життя наших пацанів. Допоможіть закрити. Гуртом набагато легше".

На підтримку збору Козловський зняв ролик із побратимами, у якому вони попросили українців допомогти зібрати гроші на купівлю дронів.

Контекст:

13 червня 2023 року Козловський отримав повістку, а 21 червня військовий квиток і форму. Протягом місяця Козловський був на навчаннях, а 20 липня повідомив, що склав присягу.

До вересня артист служив у бригаді швидкого реагування Національної гвардії України "Рубіж", а потім ЗМІ писали, що він перевівся до лав Збройних сил України. В листопаді в ефірі "Армія FM" співак підтвердив це, зазначивши, що зараз служить в одній із частин, розташованих у Києві. На початку березня 2024 року артист зізнався, що тепер служить у президентському оркестрі.

У грудні 2023 року співак таємно одружився зі своєю піарницею Юлією Бакуменко. 25 лютого 2024 року в них народився син Оскар. Артист приховував це до початку квітня.