"Кияни, як ви там? Рух є чи тільки концерти на підтримку України?" Син Повалій заявив, що шукає роботу, перебуваючи за кордоном

Син Таїсії Повалій, яка виступила 16 квітня у Кремлі, намагається знайти роботу
Фото: denis.povaliy / Instagram
Музикант Денис Повалій, син української співачки Таїсії Повалій, яка виступає у РФ, 27 березня в Instagram повідомив, що намагається почати працювати дистанційно і готовий надавати свої послуги українським колегам трьома мовами: українською, російською та англійською.

"Друзі-музиканти, кияни, як ви там? Рух є якийсь чи тільки концерти на підтримку України за кордоном? Повертатися ще ж не рекомендують, але і їхати ніби теж тільки зі сходу радять. Намагаюся ось налагодити роботу дистанційно, на щастя, ноутбук із плагінами та мікрофон із кількома інструментами захопив", написав він.

Війна Росії проти України. Головне (оновлюється)

Контекст:

3 березня, після нападу РФ на Україну, Денис Повалій засудив російську агресію. Він заявив, що не в Україні, але не уточнив, у якій країні проживає.

Його матір занесли до бази сайта theylovewar.com за замовчування російської агресії. 16 квітня Таїсія Повалій виступила у Кремлі разом із співаком Стасом Михайловим, який підтримував президента РФ Володимира Путіна.