"Коли є кохання, немає проблем, які не можна вирішити". Кохана міністра Кулеби розповіла про кризу у їхніх стосунках

Павелецька перестала приховувати роман із Кулебою у квітні 2023 року
Фото: paveletskaya_svitlana / Instagram

Українська бізнесвумен Світлана Павелецька 20 липня, відповідаючи на запитання фоловерів в Instagram Stories, прокоментувала стосунки зі своїм коханим, міністром закордонних справ України Дмитром Кулебою.

"У вас була криза з коханим чоловіком? І як виходили з неї?" – запитали у Павелецької підписники.

"Буває різне, завжди. Головне, завжди берегти й цінувати одне одного. І говорити. Коли є кохання, немає проблем, які не можна вирішити", – відповіла вона.

Цей пост вона проілюструвала новим спільним фото з Кулебою. На знімках закоханих зафіксовано на тлі каміна, вони тримаються за руки.

Фото: paveletskaya_svitlana / Instagram

Павелецька також прокоментувала стосунки свого сина від минулого шлюбу з Кулебою. За словами бізнесвумен, раніше в них було "не дуже інтенсивне спілкування".

"Але я впевнена, чоловік, який вас кохає, сприйме вашу дитину", – заявила вона.

Фото: paveletskaya_svitlana / Instagram

Павелецька додала, що якщо впродовж останніх двох років її син жив за кордоном зі своїм батьком, то тепер повертається до України й житиме разом із нею.

Фото: paveletskaya_svitlana / Instagram

Контекст:

Павелецька – співвласниця видавництва "Книголав", колишня маркетингова директорка "1+1 медіа".

Вона була заміжньою за українським бізнесменом Валерієм Павелецьким. 2013 року в пари народився син Олександр. Зараз Павелецькі розлучені.

Кулеба був одружений із Євгенією Кулебою – засновницею та керівницею громадської організації "Місто-сад", депутаткою Київради від "Слуги народу". У них двоє дітей: Єгор (2006) і Любов (2011). Про своє розлучення пара не повідомляла.

Павелецька перестала приховувати роман із Кулебою у квітні 2023 року.