Колишня прессекретарка Ющенка Ванникова розповіла, як склалися їхні стосунки після завершення його президентської каденції

Ванникова із 2005-го до 2010 року була прессекретаркою Ющенка
Фото: Ірина Ванникова / Facebook
Колишня прессекретарка третього українського президента Віктора Ющенка, українська ведуча Ірина Ванникова 18 червня в інтерв'ю сайту "Факти" розповіла, що після завершення його президентської каденції вони продовжують підтримувати стосунки.

"Віктор Андрійович досі в курсі моїх життєвих подій. Ми зустрічаємося на днях народження спільних друзів. Я люблю приїжджати із близькими до нього на дачу, під Київ, у Безрадичі. Він варить нам куліш або рибну юшку. Ми теж привозимо що-небудь смачне і говоримо, говоримо. Звичайно, Віктор Андрійович знає, що я повернулася на телебачення, і дуже в цьому мене підтримав", – розповіла Ванникова.

Контекст:

Ванникова обіймала посаду прессекретаря Ющенка із 2005-го до 2010 року. До цього була ведучою програми "Вікна. Новини" на каналі СТБ, а потім вела випуски новин ТСН на "1+1". Із весни 2021 року є ведучою ранкового шоу "Твій день" на каналі "1+1".

Ванникова – заслужена журналістка України.