Колишня Налчаджиоглу, яка пішла від нього після аборту, висловилася про його примирення із другою дружиною

Налчаджиоглу одружився з візажисткою влітку 2023 року
Фото: muratnalca / Instagram

Українська блогерка Анастасія Foxy 9 вересня в Instagram Stories висловилася про примирення свого ексбойфренда, українського бізнесмена турецького походження Мурата Налчаджиоглу з його другою дружиною, українською візажисткою Лілією Реус.

"Ви бачили? Він знову з нею?" – написали блогерці фоловери. Вони не стали називати імен, але запитання прозвучало на тлі примирення Налчаджиоглу з Реус.

Foxy у відповідь заявила, що не розуміє, про кого йдеться, але уточнила, що їй "незвичайно байдуже чуже життя".

"Хто він? Із ким – із нею? – відреагувала модель. – Я займаюся тільки своїм життям, а всі інші можуть бути з ким їм хочеться".

Фото: anastasija_foxy2 / Instagram

Контекст:

Реус і Налчаджиоглу одружилися влітку 2023 року. У січні 2024 року бізнесмен заявив, що вони розсталися, і розповів про роман із Foxy. 28 березня подружжя офіційно розлучилося.

"Сьогодні я офіційно розлучена. На цьому все. Від себе хочу добавити: бережіть один одного, цінуйте один одного й не повторюйте чужих помилок. І нехай Бог оберігає вас і направляє на праведний шлях", – написала тоді Реус, не ставши уточнювати причину розлучення.

Зі свого боку Налчаджиоглу, коментуючи розлучення з Реус, назвав її "людиною, з якою він не живе із жовтня".

Роман із Foxy в Налчаджиоглу тривав із січня 2024 року. 16 липня Анастасія Foxy заявила, що вони розсталися. За словами екскоханої Налчаджиоглу, причиною розставання був аборт, який вона зробила на шостому тижні вагітності на початку липня. Він її заяви не коментував.