Комаров оприлюднив селфі із Зеленським і розповів, як відреагував на звання заслуженого журналіста

Комаров: Виявляється, Зеленський підписав указ і надав мені звання.
Фото: Дмитро Комаров / Facebook

Український телеведучий і мандрівник Дмитро Комаров не відразу дізнався про те, що президент України Володимир Зеленський надав йому звання заслуженого журналіста України.

Український мандрівник і ведучий програми "Світ навиворіт" на каналі "1+1" Дмитро Комаров 31 серпня оприлюднив на своїй сторінці в Instagram селфі, на якому зображений у компанії українського президента Володимира Зеленського в Маріїнському палаці.

У кадрі Комаров позує з нагородою, яку отримав на честь надання йому звання заслуженого журналіста України. За словами ведучого, новину про те, що нагородили, він дізнався не відразу.

Фото: Дмитро Комаров / Facebook

"Це був мій звичайний день – десятки зустрічей, телефонних конференцій, підготовка до експедицій, зідзвонювання з усіма континентами. Часто під час зустрічей я вимикаю звук у телефоні і можу кілька годин його не чіпати. І ось беру його в руки й бачу сотні привітань. Виявляється, Зеленський підписав указ і надав мені звання. Це був сюрприз", – розповів Комаров.

Ведучий підкреслив, що не прагнув нагород, оскільки йому подобається його робота.

"Я вдячний Зеленському за нагороду, а для себе вирішив, що це наша спільна з вами нагорода – сім'ї глядачів "Світу навиворіт", – підсумував ведучий.

"Світ навиворіт" – авторський проєкт журналіста і мандрівника Дмитра Комарова. Прем'єрний випуск відбувся на телеканалі "1+1" 11 грудня 2010 року.

Знімальна група передачі складається всього із двох людей – ведучого Дмитра Комарова та оператора Олександра Дмитрієва. Упродовж 10 років Комаров підготував 11 сезонів про 15 країн світу.

Вручення нагород видатним українцям відбулося 31 серпня в Маріїнському палаці, повідомляють на сайті президента України.