Королівський біограф розповів, як екскохана принца Вільяма "підступно" змусила його привселюдно розповісти про роман із Кейт Міддлтон

Принц Вільям одружився зі своєю обраницею навесні 2011 року
Фото: ЕРА

Роман британського принца Вільяма зі своєю майбутньою дружиною, принцесою Уельською Кетрін, був "оповитий таємницею", поки "підступний вчинок" колишньої коханої принца Уельського не змінив ситуації. Про це 6 серпня пише таблоїд People, посилаючись на свідчення королівського біографа Роберта Джонсона, які він озвучив у своїй новій книжці "Кетрін, принцеса Уельська".

Джонсон нагадує, що принц Вільям і його майбутня дружина Кейт Міддлтон познайомилися восени 2001 року, коли були студентами першого курсу, але зустрічатися почали не одразу. Спершу вони просто товаришували, а коли дружба переросла в романтичні стосунки, приховували свій роман, хоча багато хто в їхньому оточенні здогадувався про це.

За словами біографа, "у студентській спільноті ні для кого не було секретом, що вони були парою". Він зазначив, що принц Вільям і його обраниця часто ходили пішки на лекції, по продукти, а вечорами "слухали музику", але публічно не підтверджували, що вони пара.

Зробити це британського принца під час студентської вечері змусила його колишня дівчина Карлі Мессі-Берч. Граючи в гру на випивку "Я ніколи не...", учасники якої мають розповісти про якийсь факт своєї біографії, вона побудувала своє запитання так, що принц Вільям змушений був підтвердити роман із Кейт Міддлтон.

У 2011 році принц Вільям запросив Мессі-Берч на своє весілля з Кейт Міддлтон.

Контекст:

Принц Вільям познайомився з майбутньою дружиною Кейт Міддлтон 2001 року під час навчання в Сент-Ендрюському університеті. За два роки після знайомства між ними почалися романтичні стосунки. У 2010 році стало відомо, що принц Вільям одружується зі своєю обраницею. Весілля відбулося у квітні 2011-го.

У шлюбі в пари народилося троє дітей: принц Джордж (2013), принцеса Шарлотта (2015) і принц Луї (2018).

22 березня 2024 року принцеса Уельська повідомила, що бореться з раком. 15 червня вона вперше за останні шість місяців з'явилася на людях.