Кошовий розповів, який подарунок отримав від Зеленського на день народження минулого разу і як президент привітав його цьогоріч

Зеленський підтримує зв'язок із Кошовим після того, як став президентом
Фото: Володимир Зеленський / Facebook
Артист студії "Квартал 95" Євген Кошовий на свій минулий день народження отримав від свого друга, українського президента Володимира Зеленського в подарунок телефон. Про це шоумен розповів в інтерв'ю, яке 21 квітня вийшло на YouTube-каналі українського ведучого Олексія Суханова.

За словами артиста, зазвичай напередодні його дня народження дружина Зеленського Олена телефонує його дружині Ксенії, щоб дізнатися, що дарувати і, відповідно, дружина Кошового телефонує першій леді України, щоб дізнатися, що дарувати Зеленському на його день народження в січні.

"Ксюха дзвонить Олені й запитує, що Вові подарувати. Олена дзвонить Ксюші – ну, це в мирний час – і вони розбираються, що подарувати", – уточнив Кошовий.

Артист, якому 7 квітня виповнилося 40 років, зазначив, що цьогоріч Зеленський привітав його лише телефоном.

"Зателефонував. Це десь по обіді було. Ми з ним поговорили, домовилися про зустріч. У нас такі таємні зустрічі бувають, щоб ніхто не бачив", зізнався шоумен.

Контекст:

До весни 2019 року Зеленський керував студією "Квартал 95", а згодом його обрали президентом України. У лютому 2023 року Зеленський зізнався, що після повномасштабного вторгнення РФ в Україну в нього погіршився зір.

Кошовий після обрання Зеленського президентом підтримує з ним дружній зв'язок і часто, за його словами, спілкується.