"Кожна ваша гривня піде на нашу перемогу". Дікусар після заклику про допомогу розповів про результати благодійного збору

Дікусар: Шановні, любимі та неймовірні українці! Від кількості ваших донатів блокували мій рахунок
Фото: dikusar_dmitriy / Instagram
Захисник України, хореограф Дмитро Дікусар, який раніше звернувся до підписників по допомогу в закупівлі рацій для нього та його побратимів, змушений був порозумітися з банком, оскільки через велику кількість донатів його рахунок тимчасово заблокували. Про це він написав 18 жовтня в Instagram.

"Шановні, любимі та неймовірні українці! Від кількості ваших донатів блокували мій рахунок! Після пояснень і надання відповідних документів все вирішилося. Але попри труднощі ви так швидко зібрали на моєму рахунку таку суму, що цього вистачить не тільки на рації, а й на тепловізори, дрони, лопати і поміч дружнім підрозділам, – написав він. – Кожна ваша гривня піде на нашу перемогу! Я особисто проконтролюю, щоб усе придбане було в руках солдатів і сержантів! Дякую за вашу довіру! Обійняв кожного".

Контекст:

1 березня Дікусар повідомив, що поповнив лави української армії. 14 березня разом зі своїми товаришами по службі він потрапив під авіаудар балістичних ракет.

16 жовтня Дікусар звернувся до шанувальників із проханням допомогти купити рацію.