Кухар назвала фаворитів останнього ефіру "Танців із зірками"

Кухар: Друзі, ви молодці!
Фото: ekaterinakukhar_official / Instagram

Суддя шоу "Танці з зірками" на "1+1" Катерина Кухар шкодує, що правила проєкту забороняють їй ставити дві оцінки учасникам проєкту – одну за техніку, другу – за артистизм.

Суддя шоу "Танці з зірками" на "1+1" Катерина Кухар 30 вересня в Instagram повідомила, що фаворитом п'ятого ефіру став футболіст Сергій Мельник, який виконав на паркеті танець за мотивами американського фільму "У джазі тільки дівчата" в парі з танцівницею Аделіною Делі.

"Друзі, ви молодці! Це був несподіваний і стрімкий прорив! Дивлячись на такі приклади, усім бажаю не здаватися і йти за своєю мрією", – написала Кухар.

Вона висловила жаль, що у суддів немає можливості ставити учасникам дві оцінки – окремо за техніку виконання танцю й окремо за артистизм.

Прем'єра нового сезону проєкту відбулася 30 серпня. Виступи учасників шоу, крім Кухар, оцінюють хореограф Влад Яма та народний артист України Григорій Чапкіс.

Мельник виступає на паркеті в парі з танцівницею Аделіною Делі.

Під час третього ефіру шоу між Мельником і Кухар виникла перепалка. Реагуючи на зауваження судді, Мельник заявив, що хотів би подивитися на Кухар, яка грає у футбол.