Кухар розповіла нові подробиці про свій таємний роман

Кухар: Звісно, усі хочуть від мене коментар
Фото: ekaterinakukhar_official / Instagram

Українська балерина Катерина Кухар 13 вересня в Instagram Stories опублікувала відео, у якому підтвердила, що має нові стосунки.

"Читаю я про себе новини: "Кухар приміряла весільну сукню", "Кухар показала нового обранця". Звісно, усі хочуть від мене коментар. Але подивіться, будь ласка, – на відео два різні чоловіки. А по-друге, це зовсім не той, про кого пише преса", – заявила вона.

Імені свого нового коханого балерина поки не розголошувала.

Контекст:

Кухар заміжня за своїм колегою Олександром Стояновим. Офіційно про своє розлучення чи розставання вони не повідомляли. Подружжя виховує двох дітей – Тимура, сина Кухар від попередніх стосунків (2009), і спільну доньку Анастасію (2015).

У жовтні 2023 року Кухар і Стоянов відписалися одне від одного в мережі, а Кухар заявила про зміни в особистому житті та змінила зачіску. "Коли в особистому житті жінки відбуваються зміни, вона йде до перукаря", – написала вона тоді. Зараз вони знову підписані на сторінки одне одного.

8 вересня 2024 року балерина опублікувала пост, у якому зізналася, що має нові стосунки. Своє зізнання вона проілюструвала роликом, у якому, зокрема, продемонструвала спільні романтичні кадри в обіймах із 36-річним українським стилістом Олександром Левинським. Пару знято під час спільної прогулянки й вечері за кордоном.

Раніше балерина періодично позначала його у своїх постах. Перше спільне відео з Левинським дружина Стоянова опублікувала 2 червня. У коментарі до ролика він тоді написав Кухар: "Моя". Вона у відповідь надіслала стилісту зображення серця.

37-річний Стоянов поставив лайк новому посту 42-річної дружини, у якому її знято разом із Левинським.