Квіткова заявила про розставання з Добриніним і назвала причину

У вересні 2022 року Квіткова і Добринін повінчалися
Фото: kvittkova / Instagram
Українська блогерка, переможниця шоу "Холостяк" на СТБ Даша Квіткова розсталася зі своїм чоловіком, українським ведучим Микитою Добриніним. Про це вона розповіла в інтерв'ю, яке 21 січня опубліковано на YouTube-каналі української ведучої Маші Єфросиніної.

"Ми з Микитою вже десь півтора тижні не живемо разом", – сказала Квіткова.

Блогерка уточнила, що Добринін з'їхав із будинку, де вони жили разом. За словами Квіткової, ініціатором розриву була вона.

"У якийсь момент ми зрозуміли, що переситилися один одним. У нас була різна швидкість. Я пру, мені треба, а в нього трохи інша швидкість, і це нам також заважає у стосунках. І на тлі цього ми одне одного просто морально задушили. Я багато працюю. А йому це не подобалося. Саме те, що я занадто багато працюю", – додала вона.

Контекст:

У 2019 році Квіткова (справжнє прізвище – Матюніна) була однією з учасниць шоу "Холостяк", головним героєм якого став Добринін (справжнє ім'я – Влад Вакулович).

У фіналі шоу Добринін зробив вибір на користь Квіткової. У травні 2020 року пара зареєструвала шлюб. Влітку 2021 року у пари народився первісток. У вересні 2022 року пара повінчалася.

Останніми днями підписники Квіткової обговорювали можливий розрив пари.