Lida Lee й Monatik, Джамала та інші. На концерт Kola прийшло 7 тис. людей, вона оголосила ще один на біс

Під час концерту Kola зібрала 700 тис. грн на евакуаційні катери для ГУР
Фото надала команда Kola

Концерт української співачки Kola, який відбувся 19 жовтня в київському Палаці спорту, відвідало понад 7 тис. людей. Про це інтернет-виданню "ГОРДОН" повідомила команда артистки.

Виступ співачки, котрий відбувся в її день народження, також прийшли подивитися українські знаменитості, серед яких співачка Lida Lee та її експродюсер Monatik, співачка Джамала, ведуча Маша Єфросиніна, її колега Тімур Мірошниченко з дружиною Інною та інші.

Фото надала команда Kola

У пресрелізі наголошують, що Kola вже анонсувала ще один концерт у Палаці спорту на біс. Дати виступу поки не розголошують.

Фото надала команда Kola

Під час концерту артистка зібрала 700 тис. грн на евакуаційні катери для Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

Фото надала команда Kola

"Я вважаю, що найкращою ідеєю було розділити такий особливий день з особливими для мене людьми. Дякую кожному, хто прийшов, хто підтримував мене, хто допоміг цій мрії здійснитися", – сказала під час концерту артистка.

Фото надала команда Kola

Концерт співачки відвідала також її колега Мішель Андраде.

Фото надала команда Kola

Серед глядачів помітили українську блогерку Дар'ю Квіткову.

Фото надала команда Kola

Контекст:

Kola (Анастасія Прудіус) народилася в Харкові. 2016 року була учасницею шоу "Голос країни" на каналі "1+1". Її тренером став український співак і продюсер Потап (Олексій Потапенко). Артистка покинула проєкт на етапі нокаутів.

Того самого року вона виступала на сцені російського конкурсу "Нова хвиля", посівши дев'яте місце. Після повномасштабного вторгнення РФ в Україну співачка неодноразово заявляла, що шкодує про свій виступ на "Новій хвилі".

Найвідоміша пісня з репертуару співачки – "Чи разом?"