Горова публічно звернулася до Потапа, який після війни усунувся від управління їхньою продюсерською компанією

Горова про Потапа: Думаю, він має велике майбутнє в тій індустрії, яку вибере
Фото: gorovaya_irina / Instagram
Співзасновниця української компанії Mozgi Group Ірина Горова 28 листопада в ефірі передачі ЖВЛ, яка вийшла на каналі ТЕТ, прокоментувала припинення співпраці зі своїм колишнім чоловіком, українським співаком і продюсером Потапом (Олексієм Потапенком).

У передачі зазначено, що після повномасштабного вторгнення РФ в Україну Потап усунувся від управління компанією, а всі обов'язки взяла на себе Горова.

"Він єдиний, хто допоміг мені зрозуміти, що таке шоу-бізнес і як до нього підходити. Ми зробили одне для одного все, що могли, – я з точки зору бізнесу, а він із точки зору креативу. Але колись ми зрозуміли, що наша робота вичерпана. Я думаю, що в мене велике майбутнє у плані розвитку музичної індустрії в Україні, а в нього – у тій індустрії, яку він вибере", – заявила Горова.

Вона також привселюдно звернулася до Потапа.

"Льошо, я дуже тебе поважаю, дякую за те, що ми зробили разом і за те, що ми так класно працювали і не працюємо", – зазначила вона.

Контекст:

Горова і Потап разом створили компанію Mozgi Group. На той момент вони були одружені. У 2014 році вони розлучилися.

Після повномасштабного вторгнення РФ в Україну Горова заявила, що в назві компанії букву Z замінять на "з".

Улітку 2022 року стало відомо, що українські артисти Michelle Andrade і Позитив (Олексій Завгородній) більше не є продюсерськими проєктами компанії, яка входить до складу Mozgi Group.