"Кохання не має нічого спільного зі споживанням". Дружина Бардаша показала відпочинок на яхті

Бардаш і Коцюба одружилися в серпні 2020 року
Фото: Юрий Бардаш / Facebook
Дружина українського продюсера, екслідера гурту "Грибы", фронтмена проєкту Youra Юрія Бардаша, українська модель Єлизавета Коцюба 12 липня розмістила в Instagram чорне-біле фото, на якому зображена під час відпочинку на яхті разом із чоловіком.

Подружжя позує в кадрі, сидячи в обіймах на палубі. Дружина артиста вибрала для прогулянки одяг, що закриває тіло.  Бардаш зображений у шортах і сорочці.

"Зроби кохання своїм головним мотивом. Кохання – універсальна енергія, силою якої можна творити дива. Будь-яка справа, розпочата з кохання, знаходить підтримку у вищих сил і завжди має позитивний результат. Хочеш підвищити свої вібрації? Тоді, роблячи вибір, запитай у себе, який твій мотив: кохання чи егоїзм? Перевірити просто. Індикатор: ви хочете створити благо чи отримати благо? Кохання не має нічого спільного зі споживанням", – підписала вона фото.

Контекст:

Бардаш був продюсером гуртів Quest Pistols і "Нерви". Він став широко відомим після виходу трека "Тает лед" групи "Грибы". 2017 року "Грибы" припинили своє існування.

Бардаш одружився з Коцюбою в серпні 2020 року. У грудні артист повідомив про народження доньки. Батьки назвали її Сарою. Вона – друга дитина музиканта.

У шлюбі зі співачкою Луною (Христиною Герасимовою) у Бардаша народився син Георгій (2012).

Зараз Бардаш є продюсером українського співака Wellboy.