Люленов розповів, на яку пропозицію президента Зеленського відповів відмовою на корпоративі

Люленов зізнався, що відмовився від допомоги, запропонованої Зеленським
Фото: ivanliulenov / Instagram
Капітан молдовської команди "Стоянівка", яка брала участь у шоу "Ліга сміху" на "1+1", а згодом розпалася, співак та актор Іван Люленов відмовився від допомоги, яку йому запропонував ексведучий цього проєкту Володимир Зеленський уже у статусі українського президента. Про це Люленов розповів 1 жовтня у програмі ЖВЛ, яка вийшла на "1+1".

"Ми виступали на корпоративі, де був Володимир Олександрович уже як президент. Він каже: "Допомога треба?" Я кажу: "Та ні. Усе нормально". Прийшов, хлопцям розповів, а вони: "Блін, що ти зробив?" – розповів Люленов.

Відео: ЖВЛ / YouTube

Контекст:

Люленов став відомим після того, як очолювана ним молдовська команда "Стоянівка" двічі перемогла в шоу "Ліга сміху". Колектив було створено 2013 року, а своєю назвою він зобов'язаний селу, звідки родом учасники команди. Після розпаду команди її учасники повернулися в Молдову, а Люленов будує кар'єру в Україні.

"Ліга сміху" – проєкт студії "Квартал 95", художнім керівником якої до перемоги на президентських виборах 2019 року був Володимир Зеленський. Він офіційно вступив на посаду президента України 20 травня 2019 року.