"Майстер Цигун із 25-літнім досвідом". Аніта Луценко перестала приховувати прізвище коханого та показала їхнє спільне тренування в парку

У 2016 році Луценко народила дочку
Фото: anitasporty / Instagram
Українська фітнес-тренерка Аніта Луценко 30 серпня в Instagram Stories розмістила серію роликів, на яких її зафіксовано під час спільної пробіжки в парку зі своїм коханим Олександром Лозовцовим.

"Фемелі тім", – підписала перший ролик Луценко. На відео пару показано зі спини.

Скріншот: anitasporty / Instagram

На іншому ролику Луценко і Лозовцова знято в анфас. На відео також поставили активне посилання на сторінку Лозовцова в Instagram – раніше спортсменка приховувала прізвище свого обранця, посилаючись на те, що він уникає публічності.

Скріншот: anitasporty / Instagram

Контекст:

Луценко – срібна чемпіонка Європи зі спортивної аеробіки, багаторазова чемпіонка України з аеробіки та фітнесу. Закінчила Національний університет фізичного виховання і спорту. Стала відомою 2011 року після участі як тренерки у проєкті "Зважені та щасливі". У сьомому і дев'ятому сезонах шоу вона стала його ведучою.

Луценко вперше з'явилася на публіці разом із Лозовцовим у липні 2021 року, а до цього не афішувала їхніх стосунків. Луценко і Лозовцов виховують доньку Мію (2016). Пара не перебуває у шлюбі.

Лозовцов – майстер Цигун із 25-річним досвідом. Саме так 2016 року відрекомендувала коханого Луценко на своїй сторінці у Facebook, анонсуючи його семінар.