"Максимальний депресняк". Друга дружина Остапчука після новин про розлучення розповіла, чим наразі займається

За інформацією ЗМІ, Остапчуки розлучилися за два роки після весілля
Фото: kristygor / Instagram
Українська нотаріуска Христина Остапчук 3 листопада в Instagram Stories розповіла підписникам про свій настрій, а також повідомила, що допомагає українським захисникам.

"Погода сьогодні – максимальний депресняк. Але я не піддаюся", – написала вона.

Остапчук розповіла підписникам, що намагається підняти настрій за допомогою кави, а потім займеться наданням допомоги українським захисникам. Вона зазначила, що разом із фоловерами вже зібрала 600 тис. на підтримку ЗСУ.

Скріншот: kristygor / Instagram

Контекст:

Володимир і Христина Остапчуки одружилися у 2020 році.

Чутки про розставання Остапчука та його дружини Христини з'явилися на початку вересня цього року, хоча ще у червні пара ділилася планами на майбутнє і мала намір добудувати свій будинок. Першим про це заявив український ведучий Слава Дьомін.

У другу річницю весілля подружжя утрималося від публікацій у мережі, хоча рік тому зворушливо вітало одне одного з днем весілля.

Наприкінці жовтня українські ЗМІ повідомили, що пара оформила розлучення. Ні Володимир Остапчук, ні його дружина не стали цього спростовувати.

На пряме запитання про розлучення ведучий заявив, що "у нього все добре", а його дружина повідомила, що "життя приносить сюрпризи і вони бувають різними".

Раніше Остапчук був одружений із перекладачкою Оленою Войченко. Пара прожила у шлюбі 12 років. У них народилося двоє дітей: дочка Емілія (2013) і син Еван Олександр (2018). Подружжя розірвало шлюб 6 березня 2020 року.