Melovin публічно відповів дружині українського захисника на закиди, чому він сам не на фронті

Melovin заявив, що в нього діагностували цукровий діабет
Фото: melovin_official / Instagram

Український співак Melovin публічно відреагував на коментар підпісниці, яка дорікнула йому в тому, що він не захищає Україну на фронті. Свою відповідь артист записав на відео і 16 листопада розмістив у TikTok.

"Хай іде на фронт, де мій чоловік уже 1,7 місяця. Хай спробує перенести контузію, а то сидить – косить. Гидко дивитися", – написала артисту підписниця на ім'я Маргарита.

Melovin у відповідь зізнався, що намагався її зрозуміти, але "таку агресію все одно не розуміє".

"Я в повному ах...ї, Маргарито, від вас. Від жінки, як ви пишете, – любляча дружина, яка бажає комусь пережити контузію. Я вам бажаю лише любові, витримки та сил. Щоб ваш чоловік був здоровий, живий і ви його дочекалися. Тому що вам явно важко", – відреагував співак.

Контекст:

Melovin народився 1997 року в Одесі. 2017-го він став фіналістом національного відбору пісенного конкурсу "Євробачення".

У травні 2018 року із піснею Under The Ladder співак представляв Україну на "Євробаченні" в Лісабоні (Португалія) й посів 17-те місце.

Після нападу РФ на Україну Melovin зайнявся волонтерською діяльністю. Артист також виступає перед переселенцями.

У листопаді 2023 року артист увійшов до 20 фіналістів українського нацвідбору на "Євробачення 2024". 14 листопада співак зізнався, що в нього невиліковна хвороба цукровий діабет типу MODY.