Melovin виступив у Харкові перед випускниками й публічно звернувся до мера Терехова. Відео

Melovin: Я завжди слідкую за Харковом. Так склалося моє життя, що ще до війни це місто стало для мене рідним
Фото: MÉLOVIN / Facebook

Український співак Melovin (Костянтин Бочаров) виступив на шкільному випускному в Харкові. Фрагменти свого виступу артист розмістив 22 червня в Instagram.

"Я завжди слідкую за Харковом. Так склалося моє життя, що ще до війни це місто стало для мене рідним. Моїм ще одним домом. А близькі мені люди стали дійсно великою родиною. Улюблена Сумська вулиця і some like it hot, обкатані по 10-му колу всі атракціони в найкрасивішому, на мій погляд, Центральному парку в Україні, Саржин Яр, прогулянки вночі, а після – караоке з друзями до самого ранку. Дійсно, другий дім. Я просто захотів бути й зараз поруч. Зібрав речі й поставив усіх перед фактом. "Ми їдемо виступати для незламних випускників 11-х класів. Безкоштовно. Збирайте речі. У цей день ми будемо поруч", – усе, що я сказав своїй команді", – написав артист.

За словами співака, концерт для харківських випускників – найменше, що він міг зробити, щоб "подарувати їм гарний настрій і трошки відволікти від усього, що доводиться переживати щодня".

Артист також публічно звернувся до мера Харкова Ігоря Терехова.

"Пане Терехов, бережіть це місто, у вас це гарно виходить і хай вийде до самої перемоги", – написав Melovin.

Melovin, зокрема, виконав у Харкові пісню Dreamer, із якою посів третє місце на українському нацвідборі на "Євробаченні 2024".

Контекст:

Російські окупанти регулярно обстрілюють Харків і область із різних видів озброєння. Унаслідок атак зруйновано практично всю критичну інфраструктуру міста, повідомляли в мерії у квітні. Там говорили, що у травні країна-агресор Росія майже втричі збільшила кількість обстрілів Харкова.