Michelle Andrade розповіла, як у день нападу РФ на Україну опинилася в Португалії

Michelle Andrade в Португалії брала участь у мітингах на підтримку України
Фото надала пресслужба "Нового каналу"
Ведуча нового сезону шоу "Орел і решка" на "Новому каналі", українська співачка болівійського походження Michelle Andrade 24 лютого, у день нападу РФ на Україну, разом зі знімальною командою проєкту прибула до Португалії. Про це виданню "ГОРДОН" повідомила пресслужба "Нового каналу".

Португалія мала стати останньою країною знімального пулу, після чого ведучі та знімальна група планували повернутися додому, наголошують у релізі.

Про те, що РФ напала на Україну, співачка дізналася від рідних телефоном.

"Ми вирішили залишатися в Португалії, тому що додому повертатися небезпечно. Перші дні в Лісабоні ми були шалено шоковані, прокидалися із тривогою і тремтінням у руках, але намагалися триматися разом. Мені навіть було страшно залишатися самій у кімнаті. Хотілося тільки додому, обійняти своїх близьких", – розповіла артистка.

За словами співачки, згодом вона почала брати участь в антивоєнних мітингах на підтримку України у столиці Португалії, а також відкрила збирання коштів для придбання тепловізора, рацій, бронежилетів.

"Далі збираємо на коптер. Ходімо до місцевого волонтерського центру допомагати сортувати ліки, продукти й дитяче харчування для відправлення в Україну", – підсумувала Michelle Andrade.

Війна Росії проти України. Головне (оновлюється)