"Мій син знає, що росіяни – наші вороги, через яких плаче мама". Зірка "Кріпосної" Денисенко розповіла, куди з чоловіком виїхала через війну Росії проти України

Денисенко: Усі мої напрацьовані установки про "щастя, мир, любов" згоріли з першим пострілом 24 лютого
Фото: natalka_denisenko / Instagram
Українська акторка Наталія Денисенко на своїй сторінці в Instagram 13 березня розповіла, як війна змінила її світогляд.

"Мій син знає, що таке війна, що таке бомбьожка, сирена, ракета, що таке смерть, що таке спати в підвалі, що таке не знати, коли повернешся додому і чи є він зараз, і знає, що росіяни – наші вороги, через яких плаче мама… Я знаю, що таке з'їсти пару сухарів за день, не митися, не мати достатньо грошей, не думати взагалі про зовнішній вигляд, що таке плакати кожен день, що таке втрачати друзів назавжди, що таке не бачити чоловіка і боятися за його життя, переживати за батьків і що таке ненавидіти цілий народ невимовною чорною страшною ненавистю. Усі мої напрацьовані установки про "щастя, мир, любов" згоріли з першим пострілом 24 лютого", – написала вона.

Актриса додала, що не знає, як трансформувати цю ненависть у любов, але дуже хоче, бо в Біблії йдеться, що ставлення з любов'ю до свого ворога для нього гірше за прокляття.

Денисенко зізналася, що разом із чоловіком та колегою Андрієм Федінчиком перебуває в Яремчі, у безпечному місці, і намагається допомагати онлайн, як може.

"Закликаю всіх, хто знаходиться в безпеці і має кошти, щоб купувати собі якісь необхідні товари – косметику, одяг та інше  робити це в українських інтернет-магазинах та обирати вітчизняні товари", – написала вона.

Війна Росії проти України. Головне (оновлюють)

Контекст:

Денисенко народилася 17 грудня 1989 року в Чернігові. Закінчила Київський національний університет театру, кіно і телебачення імені Івана Карпенка-Карого. Найбільш відомою вона стала як виконавиця ролі Лариси Яхонтівни у серіалі "Кріпосна".

Денисенко заміжня за Федінчиком із 2017 року. У них є син Андрій (2017).

5 березня Денисенко повідомляла в Instagram, що її чоловік вступив до лав територіальної оборони Житомира.