Міша Романова про конфлікт із Брежнєвою: Вона мені написала смс. Воно було у жорсткій, грубій формі. Звинуватила у брехні. Я відповіла у такій самій формі

Міша Романова пішла з групи "ВІА Гра" у 2009 році
Фото: misharomanova / Instagram
Українська співачка Міша Романова в інтерв'ю, опублікованому 25 лютого на YouTube-каналі українського ведучого Слави Дьоміна, розповіла про конфлікт з українською артисткою Вірою Брежнєвою.

Обидві співачки в різний час були учасницями українського гурту "ВІА Гра", продюсером якого є український продюсер Костянтин Меладзе, який зараз живе в Італії.

"Із Вірою ми ніколи не були подругами і навіть у нас був невеликий конфлікт. Цій історії, мабуть, п'ять років уже, – розповіла артистка. Коли я пішла з гурту, вона дуже різко відреагувала на одне з перших моїх інтерв'ю. Я дуже здивувалася, чому вона це зробила, адже ми з нею не були подругами і наші інтереси були досить різними".

За словами Міши Романової, Брежнєва написала їй після виходу інтерв'ю.

"Вона мені написала смс. Воно було в досить такій жорсткій, грубій формі. Вона звинуватила мене у брехні. Я відповіла їй у такій самій формі", – зазначила Міша Романова.

Співачка наголосила, що з поваги до Костянтина Меладзе не хоче погано говорити про його дружину. Міша Романова припустила, що Брежнєва, мабуть, хотіла, щоб вона вказала причиною свого звільнення з групи не бажання розвивати сольну кар'єру, а вагітність.

"Напевно, вона була просто в поганому настрої. Усі ми люди", резюмувала вона.

Контекст:

Міша Романова (справжнє ім'я – Наталія Могиленець) народилася у Херсоні у 1993 році. Вона стала учасницею гурту "ВІА Гра" у 2013 році після перемоги у проєкті "Хочу до Меладзе". Артистка покинула колектив на початку 2018-го. Наразі виступає сольно.

Віра Брежнєва (справжнє прізвище Галушка) пройшла кастинг до українського гурту "ВІА Гра" 22 листопада 2002 року. Після того, як вона покинула колектив у 2007 році, розпочала сольну кар'єру.