Могилевська розповіла, як на неї навмисно намагався наїхати автомобіль

Могилевська шкодує, що не запам'ятала номерів авто, щоб притягнути водія до відповідальності
Фото: nataliya_mogilevskaya / Instagram

Українська співачка, продюсерка і телеведуча Наталія Могилевська розповіла, як ледь не потрапила під колеса автомобіля. За її словами, водій навмисно намагався на неї наїхати. Про це вона написала в Instagram 20 липня.

"Днями на ринку на мене навмисно намагався наїхати автомобіль, щоб пострахати. Припускаю, що у стані роздратування на пішоходів, які ходять із візками і великими покупками. Усе це відбувалося на гуртовому ринку Троєщини [в Києві] біля входу на знімальний майданчик [телешоу] "Співають всі!" – написала Могилевська.

45-річна співачка додала, що не розуміє, навіщо вибирати гарантовано людну дорогу, якщо кудись поспішаєш.

"Запитання: якщо ти хочеш поспішати, навіщо вибирати дорогу через гуртовий ринок? Де завжди багато людей, візків, триває розвантаження і дорогу переходять покупці. Шкода, ми не запам'ятали номерів. Я б із задоволенням притягнула його до відповідальності", – поскаржилася Могилевська.

Контекст:

Могилевська народилася 2 серпня 1975 року в Києві. Закінчила Київське естрадно-циркове училище, була солісткою Українського фольклорного театру "Батьківщина", Київського театру естради, єврейського театру "Штерн".

Її перший альбом "Ла-ла-ла" вийшов 1997 року. У 2004 році Могилевська здобула звання народної артистки України.

Днями співачка закінчила зйомки в телепроєкті "Співають всі!", яке скоро стартує на телеканалі "Україна". Цей розважальний проєкт виходить майже у 20 країнах світу, але українська адаптація значно відрізнятиметься від інших версій. Наприклад, британський аналог шоу – All Together Now – налічує шість випусків: п'ять відборів і фінал, у якому за перемогу змагаються 10 учасників (по двоє найкращих із кожного випуску). В українській версії буде вісім епізодів, а у фіналі зійдеться 14 виконавців.