"Моя давня мрія". Шоптенко розповіла про бажання шрамувати спину, пофарбувати волосся в рудий колір і зробити коротку стрижку

Шоптенко: Довге волосся натурального кольору – сьогодні це виглядає навіть оригінально
Фото: alena_shoptenko / Instagram
Головна хореографка нового сезону "Танці з зірками" на "1+1", танцівниця Олена Шоптенко підлітком мріяла пофарбувати волосся у вогненно-рудий колір, зробити коротку стрижку, а також працювати менеджером в іноземній компанії і шрамувати спину. Про це вона розповіла 28 червня в Instagram.

За словами танцівниці, зараз вона рада, що всі ці мрії не здійснилися.

"У школі я мріяла стати топменеджером іноземної компанії. Я навіть пішла навчатися в економічний університет, але від танцювальної кар'єри мене це не врятувало. На щастя! Коли була підлітком, мріяла про коротку стрижку і вогненно-руде волосся. Мама не дозволяла, я обурювалася, але ось тепер їй дякую. Довге волосся натурального кольору – сьогодні це виглядає навіть оригінально. ⁣⁣ Ну, і нарешті в номінації "Не збулося, і слава богу" перемагає моя давня мрія про... шрамування. Серйозно, я хотіла оздобити свою спину цією "прикрасою", – зізналася Шоптенко.

Контекст:

Шоптенко – дворазова чемпіонка світу 2006 року з бальних танців серед молоді до 21 року, чемпіонка України 2007 року в 10 танцях серед молоді до 21 року.

Хореографка стала відомою після перемоги в першому сезоні шоу "Танці з зірками" (2006) на каналі "1+1". Вона виступала в парі з екскерівником студії "Квартал 95" Володимиром Зеленським, який зараз є президентом України.