"Морозиво творить дива, фігура все гарнішає". Дружина Пятова знялася в бікіні після чотирьох пологів. Фото

Андрій і Юлія Пятови разом уже 16 років, виховують чотирьох дітей – трьох дівчаток і хлопчика
Фото: piatova / Instagram

Дружина капітана збірної України, воротаря донецького "Шахтаря" Андрій Пятова Юлія вирішила незвичайним способом підтримати чоловіка перед матчем, який відбудеться сьогодні в шотландському Глазго. На поле в межах 1/8 фіналу Євро 2020 зустрінуться національні збірні Швеції та України.

На своїй сторінці в Instagram дружина Пятова і мати чотирьох дітей оприлюднила свою фотографію в чорному бікіні та помаранчевій сорочці.

"Немає межі досконалості, подумала я, доїдаючи шоколадне морозиво. Фото з натяком, що скучила за гравцям "Шахтаря" на полі – П'ятовим та іншим", – написала Юлія Пятова.

Підписники П'ятова захопилися її фігурою після чотирьох пологів.

"Юліє, яка ж ви розкішна. Відкрийте секрет, як мати таку фігуру, це ж просто бомба", – написала anna_mankuta.

"Фігура – вогонь!" – залишила коментар juliavet_93.

"Морозиво творить дива, фігура все гарнішає", – зазначила eva0306.

Сьогодні, але трохи раніше, сім'ї українських футболістів (зокрема Юлії П'ятової), записали ролики на підтримку національної збірної на Євро 2020.

Контекст:

Заслужений майстер спорту, футболіст Андрій Пятов народився 28 червня 1984 року в Кіровограді. У донецький "Шахтар" футболіст перейшов із полтавської "Ворскли" у грудні 2006 року. За інформацією ЗМІ, вартість переходу була 6 млн грн. У складі "Шахтаря" виграв Кубок УЄФА 2008–2009 років.

Андрій і Юлія Пятови одружилися 2005 року. Подружжя виховує чотирьох дітей: трьох дівчаток – Дашу, Мілану і Маю, – і сина Льва, який народився два з половиною роки тому.