"Чолов'яга врізався і втік". Дружина Анатолія Анатоліча потрапила у ДТП на Оболоні

Анатолій Анатоліч: Юла не винна у цій аварії
Фото: Анатолій Антоліч / Facebook
Дружина українського ведучого Анатолія Антоліча Юлія Бойко потрапила в аварію на Оболоні. Про це ввечері 14 грудня в Instagram Stories повідомив сам ведучий, записавши серію роликів із місця події. Анатолій Антоліч зазначив, що внаслідок аварії було пошкоджено фару та бампер.

Відео Анатолія Антолича продублювали на сторінці програми "Зірковий шлях" в Instagram.

За словами ведучого, в машину, за кермом якої була його дружина, в'їхав інший автомобіль. Шоумен зазначив, що водій втік із місця ДТП.

"Чолов'яга на Cayenne врізався, вийшов, побачив і втік. Запам'ятали лише номер – 0080. Покидьок – п'яний на такій швидкості вилетів", – спочатку заявив на камеру Анатолій Анатолій.

Згодом він уточнив, що поліція затримала водія та перевірила його на вміст алкоголю в крові, не виявивши ознак алкогольного сп'яніння.

"Юла не винна в цій аварії, п'яних немає. Просто неуважність, – заявив він. – Поліції респект за класну роботу, швидко зреагували".

Контекст:

Справжнє ім'я Анатолія Анатоліча – Анатолій Яцечко. Він народився 1984 року у Кривому Розі Дніпропетровської області. Закінчив обліково-економічний факультет Криворізького економічного інституту. У студентські роки грав у КВК, був капітаном збірної команди Кривого Рогу. Під час навчання працював на місцевій радіостанції, вів корпоративи.

У 2006 році переїхав до Києва. Спочатку працював ведучим на радіостанції "Хіт FM", згодом перейшов на телебачення. У різні роки співпрацював із телеканалами M1, "1+1", "Прямий".

Наразі працює ведучим ранкового шоу на телеканалі "Україна". Крім того, і далі веде різні заходи та розвиває власний YouTube-канал "Зе Інтерв'юер", де викладає інтерв'ю з відомими людьми.

Анатолій Анатоліч одружився 2010-го. Його дружиною стала Юлія Бойко – засновниця продюсерської компанії Yula Company та школи комунікацій PRaktika. Пара виховує двох дочок – Алісу (2011) та Лоліту (2013). 20 липня 2021 року у них народився син Ніл. За тиждень до пологів ведучий подарував дружині білосніжний позашляховик Mercedes-Benz Gelandewagen.