Налчаджиоглу після розлучення із другою дружиною публічно заступився за свою нову пасію перед хейтерами

Налчаджиоглу заявив, що його нова обраниця не є причиною розлучення із другою дружиною
Фото: anastasija_foxy2 / Instagram

Нова обраниця українського бізнесмена турецького походження Мурата Налчаджиоглу, українська співачка, ведуча і блогерка Анастасія Foxy 13 січня розмістила в Instagram їхнє нове спільне фото.

На знімку пара позує, сидячи за столиком в одному з київських барів.

"Love you", – відреагував на фото своєї нової обраниці Налчаджиоглу.

"I love you too", – відповіла вона.

Після цього фоловери співачки почали активно коментувати знімок та її стосунки з Налчаджиоглу.

"Друга", – іронічно прокоментували фото підписники, мабуть, маючи на увазі, що нещодавно бізнесмен розлучився із другою дружиною.

"Третя", – відреагувала обраниця Налчаджиоглу, нагадавши фоловерам, що її бойфренд раніше двічі перебував у публічних стосунках.

"Назавжди нескінченність", – заступився за свою нову дівчину перед хейтерами бізнесмен і поставив наприкінці коментаря серце.

Фото: anastasija_foxy2/Instagram

Контекст:

Про те, що перебуває у стосунках з Анастасією Foxy, Налчаджиоглу повідомив напередодні Нового року, розмістивши фото з коханою і своєю донькою від першого шлюбу з українською виконавицею пісень Ані Лорак, яка із 2014 року працює у країні-агресорі РФ і замовчує повномасштабне вторгнення російських окупантів в Україну.

10 січня Налчаджиоглу заявив, що його нова обраниця не є причиною розлучення із другою дружиною, українською візажисткою Лілією Реус. Налчаджиоглу і Реус одружилися влітку 2023 року. У жовтні пара почала жити окремо. Причини розлучення колишнє подружжя поки що не коментує.